Over ons

Promokubus is onderdeel van  Amigo Promotion. Amigo Promotion levert al sinds 1985 relatiegeschenken en giveaways aan bedrijven in heel Nederland en u kan dus bouwen op jarenlange ervaring op dit gebied. Wij zijn uitgegroeid tot een gewaardeerd partner voor industrie, midden- en klein bedrijf, overheid, profit en non-profit organisaties, instanties en verenigingen als het gaat om promotieartikelen, relatiegeschenken en giveaways.

Met vestigingen inclusief showrooms in Enschede en Nieuwleusen, kunt u altijd bij ons terecht. Wij geloven in een hechte en een langdurige samenwerking met onze relaties, waardoor wij u het beste product kunnen leveren welke goed past bij uw bedrijf of het doel wat u voor ogen heeft.

Door een langdurige en hechte samenwerking zijn wij op de hoogte van uw wensen en kunnen we daar goed op inspelen, zo kunnen wij u ontlasten en kunt u vertrouwen op de beste producten met het hoogst haalbare resultaat.

Dus bent u op zoek naar luxe relatiegeschenken, premiums, giveaways, vlaggen, vlaggenmasten en meer? Of wilt u alvast meer weten over ons assortiment van relatiegeschenken of een afspraak in onze showroom maken? Neemt u dan contact met ons op! En wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.